Nu er DET endelig på Internet!!!

EnglishIf you want to read this page in english, click here!

Nykøbing F. Katedralskole DOOM

NykDOOM

hånd Velkommen til Nykøbing F. Katedralskole DOOM, Mission 47 x.

Dette er den officielle WEB-side for dette fantastiske DOOM-spil, som er intet mere end genialt. Det er en DOOM-bane, som foregår her på Nykøbing F. katedralskole, og det går i al sin enkelhed ud på at gå rundt og skyde lærerne.

Nu skal du ikke sidde og tro, at det er en flok spilleglade, sindssyge DOOM-freaks, der har lavet denne bane. Vi vil ikke kaldes DOOM-freaks. Vi har kun lavet denne bane, fordi vi syntes, det kunne være sjovt at se, om det kunne lade sig gøre, og fordi vi stod og manglede et billedkunstprojekt.

Vi har prøvet at lave skolen så realistisk som muligt, og har til det formål både ændret i grafik og lyd. Vi syntes selv, at det er blevet skidegodt, og det håber vi også at I, der spiller det, synes.

Til sidst er der kun en ting at sige: Screenshot1

Prøv det! Prøv det!


Vi kræver imidlertid at du betaler det symbolske og fantastisk lave beløb af:

0 kr.

excl. moms og ekspeditionsgebyr. Men så er spillet også dit!

Så, hvis du ikke er bange for skattevæsenet og rektor, så skynd dig at hente vores bane ned.

hånd

Før du læser det følgene, skal det lige siges at mange af de ting, du kan hente ned fra vores lille NykDOOM-indkøbscentral, er pakket ned i zip-format, bla. selve spillet. Derfor kan du hente unzip ned, hvis du ikke allerede har det. Det betyder at du kan pakke zip-filerne ud, når du har hentet dem ned.


Velkommen til NykDOOM-butikken, stedet hvor du kan finde alt hvad du har brug for!

håndMen her slutter festlighederne ikke, for som en lille bonusordning, har vi valgt at lægge nogle af vores lydeffekter, som man kan downloade, ud på nettet, og så kan du selv høre hvad vi har lavet lavet.

Desuden er der også mulighed for at se nogle af vores orginalbilleder, som lægger til grundlag for vores arbejde: Screenshot3

Eller hente en vores musik-filer ned.

Hvis du gerne vil vide mere om spillet, før du henter det ned, kan du starte med at læse vores tekstfil, som fortæller lidt om spillet. DownloadEllers er det bare at hente banen ned, ved at klikke på linierne herunder! Du skal hente alle tre filer ned, og følge anvisningen, der står nedenunder. Grunden til, at der skal hentes tre filer ned, er at du så kan tage en kopi af spillet på diskette, hvis du skulle få brug for at installere Nykdoom igen. Som sagt ligger filerne i zip-format. Dette gør de på tros af at filerne er selvudpakkende. Screenshot4

NykDOOM I kræver DOOM I, mens NykDOOM II kræver DOOM II. Pak filen ud til et midertidigt katalog og skriv "install". Følg instruktionerne. Når installationen er overstået, kan du slette det midertidige katalog igen. Skriv "nykdoom" for at starte spillet.

Nedenfor følger sersetup.exe og ipxsetup.exe, der tillader netværksspil. Disse er modificerede udgaver, der fungerer med NykDOOM, og vil ikke fungere med standard DOOM / DOOM ][, SÅ LAD VÆRE MED AT OVERSKRIVE DE OPRINDELIGE FILER, hvis du stadig ønsker at benytte multiplayer.

P.S. Vi vil lige gøre opmærksom på at folk med sodosadopædonekromatokropofagistiske tendenser ikke må downloade vores fil i henhold til de opdaterede regler for fodsexhåndbold. Ethvert brud på denne regel vil straks medføre bortvisning af den i §3 omtalte person med rygmærket.


(C)'96 by Nykdoom Corporation A/S